Naturvandring i Klåveröd

Naturvandring i Klåveröd 1 maj tillsammans med Britta från Hultseröds trädgårdar.
Jag brinner för att underlätta för människor att komma närmare naturen. Jag har jobbat en del som guide och naturvägledare genom åren och vill nu utveckla den biten mer inom mitt företag. Därför är jag så glad att redan nu 1 maj kunna erbjuda en härlig vandring på Söderåsen där vi andas ut och njuter av allt som vaknat och växer.
Möt sköna maj med en naturvandring på Söderåsen och Klåverödsområdet. Jag, Britta, är naturvägledare och biolog och tar med gruppen till olika vackra platser och naturfenomen. Du får veta mer om området och det vi ser på vår tur.
Det blir blandat om både, natur, kultur, geologi och hälsa. Området är fullt av spännande historia och varierande naturtyper och i maj sjuder det av nytt liv.
Målet är att du efteråt ska känna att du varvat ner, fascinerats och fått härliga naturintryck. Förhoppningsvis har du också lärt dig nåt nytt.
Vi startar och slutar vid Klåveröd logi & café och går i relativt lugnt tempo i närområdet. Vi kommer gå på små vägar och stigar och ibland i terrängen. Vi har med oss gofika från Klåveröds café och logi att njuta av när vi pausar under vandringen. Det smakar alltid gott att äta utomhus.
Datum: 1 maj
Tid: 13-15
Kostnad: 375kr inklusive fika
Anmälan senast 26 april
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>