Klåveröd logi & café

Paket

Paket

Bekväm semester med ett färdigt paket

Myshelg i Klåveröd

Njut av en avkopplande helg i Klåveröds härliga natur. Vandringslederna bjuder på en fantastisk och omväxlande natur och på Klåveröd logi kan du njuta av lugnet och tystnaden. Med myspaketet bor du två nätter i våra nyrenoverade rum och får njuta av mat och vedeldad bastu.

I paketet ingår

2 nätter i dubbelrum med delat badrum. Bäddat och klart vid ankomst och med avresestädning inkluderat.
2 x frukost
1 x lunchpaket
1 x färdiglagad middag att värma
1 x råvarupaket att laga till middag
1 x ostbricka
bastu
Vandringskarta

Pris: 1610:- /person i dubbelrum

Dagsprogram

Dag 1
Ankomst till Klåveröd. Ostbrickan och middagen står redo i kylen för er att äta när ni känner för det. 

Dag 2
Efter frukosten kan ni ge er iväg på utflykt enligt era egna önskemål, vi tillhandahåller vandringskarta med förslag på en härlig tur. Lunchpaket får du med dig.  (Ta gärna med egen termos för kaffe/te). Efter dagens upplevelser kan du koppla av i vår vedeldade bastu och på kvällen får du en råvarukorg för att själv tillaga kvällens middag enligt fantasi eller bifogat recept.  

Dag 3
Efter frukosten är det dags att checka ut men vill du ta en vandring även idag så lämnar du packningen hos oss och ger dig ut i skogen. 

Vandra på Söderåsen

Vandringslederna på Söderåsen är perfekta för dig som till fots vill uppleva en fantastisk och omväxlande natur. Med utgångspunkt från Klåveröd logi & café är det möjligt att själva planera en lagom dagsetapp till vandrarhemmet i Skäralid. Urvalet av leder är många och det finns mycket att upptäcka på vägen. Med vandringspaketet bor du två nätter bekvämt med Bed & Breakfast och får lunchpaket att ta med på vandringen. En kväll njuter ni av god middagsbuffé. Bokningsbart mellan 15 april - 15 oktober.

I paketet ingår

2 nätter i dubbelrum med delat badrum. Bäddat och klart vid ankomst och med avresestädning inkluderat.
2 x frukostbuffé
2 x lunchpaket
1 x middagsbuffé inkl. lättdryck
Vandringskarta

Pris: 3900:- för två personer

Dagsprogram

Dag 1
Ankomst till Klåveröd med övernattning på Klåveröd logi & café

Dag 2
Efter frukosten packar du ihop det du behöver för en övernattning och ett lunchpaket.  (Ta gärna med egen termos för kaffe/te). Vandring mot Skäralid med övernattning på Skäralids Camping & Vandrarhem. På kvällen njuter du av en god middagsbuffé.

Dag 3
Efter frukosten i Gula Villan väntar en härlig vandring tillbaka mot Klåveröd. Ett lunchpaket packas med i ryggsäcken. Besök gärna Naturrum och Nationalparken.

Vandringspaketet genomförs i samarbete med Skäralid Camping & Vandrarhem