Klåveröd logi & café

Bokningsvillkor

Bokningsvillkor

Det är viktigt att du tar del av våra bokningsvillkor. Då du bokar rum på Klåveröd logi ingår du ett avtal där du accepterar att betala för din kommande vistelse på vandrarhemmet. Betalningen sker i samband med bokning. Din bokning är bindande då betalningen är registrerad.

Bokningsvillkoren gäller mellan den bokande gästen och Klåveröd logi.

Vem är ansvarig
Ansvarig arrangör är Klåveröd Logi, café, natur

In- och utcheckning
Incheckningstid är från kl. 14:00 om inget annat bestämts. 
Utcheckningstid är senast kl 10:30 om inget annat bestämts.

Avbokningsvillkor enstaka rum
Av- och ombokningar görs skriftligen eller muntligen av gästen och bekräftas skriftligen av Klåveröd logi. Alla bokningar har 24h fri ångerrätt , detta från att bokningen bekräftats. 

  • Avbokning fram till 14 dagar före planerad ankomst ger full återbetalning
  • Avbokning 13-7 dag ger återbetalning av 75%
  • Avbokning 6-1 dag (senast kl. 15 dagen före planerad ankomst) ger återbetalning av 25%
  • Avbokning efter kl. 15 dagen före planerad ankomstdag eller utebliven ankomst  debiteras fullt för första övernattningsdygnet. Detsamma gäller om du bokat samma dag och sedan inte kommer till boendet. Bokningen blir bindande om den görs på ankomstdagen. Om boendet har haft särskilda kostnader i samband med din bokning får du betala även dessa. 

Avbokning görs enklast via mejl till: info@klaverodsvandrarhem.se Vi kommer att bekräfta din avbokning och ordna med återbetalning.

Avbokningsvillkor hyr hela stället/huset
Av- och ombokningar görs skriftligen eller muntligen av gästen och bekräftas skriftligen av Klåveröd logi. Alla bokningar har 24h fri ångerrätt , detta från att bokningen bekräftats. 

  • Vi debiterar 5% i bokningsavgift, dessa återbetalas ej vid avbokning.
  • Avbokning fram till 45 dagar före planerad ankomst ger full återbetalning av resterande summa
  • Avbokning 44-30 dagar ger återbetalning av 75% av resterande summa
  • Avbokning 29-7 dag ger återbetalning av 50% av resterande summa
  • Avbokning 6-1 dag ger ingen återbetalning

Om boendet har haft särskilda kostnader i samband med din bokning får du betala även dessa. 

Avbokning görs enklast via mejl till: info@klaverodsvandrarhem.se Vi kommer att bekräfta din avbokning och ordna med återbetalning.

Försäkringar och personlig säkerhet
Klåveröds logi har sedvanlig företags- och ansvarsförsäkring och arbetar utifrån produktsäkerhetslagens regler. 

Gästens skyldigheter
För att kunna boka rum hos oss måste du ha fyllt 18 år. Din bokning är bindande då betalning av hela summan för bokningen eller överenskommen anmälningsavgift gått igenom eller du fått bekräftelse av bokning från oss.

Gästen ansvarar vid boende på Klåveröd logi för att respektera gemensamma utrymmen, det hyrda utrymmet  och att visa hänsyn till övriga boende på vandrarhemmet.

Gästen får inte låta fler personer övernatta i rummet än vad som uppgivits vid bokningen. Alla gäster skall uppges vid bokning.

Gästen skall kontrollera bokningsbekräftelse och anmäla direkt om felaktigheter finns.

Eventuella klagomål skall framföras så snart som möjligt på plats eller på telefon.

Om du lämnar platsen eller arrangemanget utan att vi haft rimlig tid att lösa problemet mister du rätten till kompensation. Anspråk på kompensation skall sedan vara oss skriftligt tillhanda senast 30 dagar efter vistelsen.

Observera att i alla våra utrymmen utom ett rum är husdjur välkomna. Vid eventuell allergi uppge detta så att vi kan säkerställa att du fått rätt rum. 

Om du tar med husdjur på semestern ska detta meddelas vid bokningen.  Max två husdjur/rum. Husdjur får ej vistas i sängar och möbler, bara på golvet. Gästen ansvarar för eventuella skador husdjuret åsamkar och ersätter detta efter dialog med Klåveröd logi & cafe. Vi tar inte ut en extra avgift för ditt husdjur men du grovstädar rummet innan avfärd. 

Städning ingår i alla rumshyror. 

Klåveröds logi skyldigheter
Klåveröd logi ansvarar för att gästen får skriftlig bekräftelse på sin bokning och att gästen får tillgång till sitt rum den tid som bokats.

Om förändringar sker eller något viktigt gällande gästens vistelsetid på vandrarhemmet uppstår skall gästen meddelas i god tid.

Riktlinjer för datasäkerhet och personuppgiftshantering
Genom att betala samtycker du till att personuppgifterna får behandlas av oss. Syftet är att möjliggöra sedvanlig gästadministration, Uppgifterna kan också komma att användas för att informera om våra egna erbjudanden.

Kunden kan också komma att kontaktas i marknadsföringssyfte och uppföljning av vistelsen av oss. Dina synpunkter kan komma att publiceras på vår webbplats som ett hjälpmedel för andra resenärer. Som kund kan du när som helst välj att avregistrera dig som mottagare av nyhetsbrev och liknande. Vi raderar alla mail efter två år samt ser över våra sändlistor och tar bort inaktiva adresser efter två år. Om du vill raderas innan gör du detta via eposten info@klaverodsvandrarhem.se eller genom att klicka på länken i de fåtal nyhetsbrev som vi skickar per år.